Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V71á87c17l64a71v 44M14a54c36h

25. 11. 2015 19:28

Svobodní jsou marní - nadřazení nepraktičtí intelektuálová posedlí libertiánstvím. Nebo snad máte nějaké jiné vysvětlení proč se Petr Mach při prvním hlasováni o kvótách zdržel a celá strana Svobodných v té době žila "velkým tématem" Liberlandu?

0 0
možnosti

Svobodné jsem volila a budu volit i nadále, ale vyčítám jim, že se málo snaží získat nové voliče. Chtělo by to jít víc mezi lidi a vysvětlovat a vysvětlovat. Besedy se studenty jsou fajn, ale i mezi námi staršími by se těch příznivců našlo možná více, než si Svobodní myslí. Pro nás, kteří jsme zažili předcházející režim má svoboda často větší cenu, než pro mladá a rozmazlená sluníčka.

0 0
možnosti

Pořádáme různé přednášky a diskuze, ale neumíme o nich dát pořádně vědět lidem mimo internet. Dnes se jinak mezi ty lidi chodí těžko.

0 0
možnosti

Pravice začne mít nějakou alespoň minimální šanci na úspěch až v okamžiku, kdy lidé pochopí, že ODS a TOP09 (a ani ANO, přirozeně) není pravice.

1 1
možnosti

Pane Bartasi, v posledních několika volbách jsem Svobodné volil a radoval se z úspěchu při EU volbách. Rád bych vás však upozornil na jednu důležitou skutečnost. Lidé, věřím tomu, budou čím dál více volit KOHOKOLIV, kdo dokáže zabránit možné invazi do naší republiky. Můžete je nazývat extrémisty nebo jak chcete, ale lidé se budou chytat každého stébla, které by je mohlo zachránit. Váš ekonomický program jakkoli přitažlivý v dobách mírových teď lidi moc nezajímá. Je to logické, protože po úspěšné invazi(víte koho?) bude váš program stejně k ničemu.

Tím nepopírám, že v mnohém máte pravdu, ale...

2 0
možnosti

P87a79v46e49l 58K37u73l74a

24. 11. 2015 13:40

Vy jste volil pravici 8-o?;-D Já že si tu v diskusích nejvíc notujete s komunisty :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1752x
Studuji hospodářskou politiku a mezinárodní vztahy. Jsem člen Svobodných a asistent europoslance Petra Macha.
 

Follow @DavidBartas

Seznam rubrik