Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak to, že Brit stejně jako Čech nemá šanci ovlivňovat dění v Bruselu, když voli členy Evropského parlamentu, nepřímo pak Radu Evropy a Evropskou komisi?

0 0
možnosti
MK

Protože europarlament ve skutečnosti není parlament ale jen ubohou továrnou na schvalování nepřeberného množství návrhů evropské komise, které nikdo nemá čas si ani prostudovat a prodiskutovat?

0 0
možnosti
KD

Británie chce aby EU šlapala podle ní a Německo zase chce, aby bylo podle jeho. Nikdy se nemohou shodnout. Británie není moc na kontinetu závislá, tak dřív nebo později vystoupí, pokud nebude po její.

1 1
možnosti
RH

Eurohujer? To jste na tom tak argumentačně špatně, že si musíte pomáhat takovou ubohou nálepkou? Musíte se smířit s tím, že pokud máme mít nějakou svobodu rozhodování, pak budou existovat názory opoziční tomu vašemu. Prostě někteří lidé chtějí mít svou zem v rámci EU a někteří ne, od toho je referendum a jakýkoli názor je legitimní.

5 8
možnosti
Foto

V bohatosti ,,výraziva" asi chybí protiváha. Např. eurohujer, kontra eurokroupa ( viz. Marečku, podejte...Nikoli myšlen např. konkrét. bloger, že);-)

2 4
možnosti
Foto

R^

Je otázkou, jak moc G.B. potřebuje EU a naopak. Pokud by G.B. měla šanci ,,překopat" EU a stala se v ní leaderem, mohlo by to ovlivnit i  postavení EU ve světě a tím i její váhu vůči ostatním velmocem.R^

11 2
možnosti
VV

Jen at jdou, stejne od jejich vstupu do EWG jen ostatni cleny vydiraji.

1 5
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1752x
Studuji hospodářskou politiku a mezinárodní vztahy. Jsem člen Svobodných a asistent europoslance Petra Macha.
 

Follow @DavidBartas

Seznam rubrik