Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21a75r78a 53R52a80n60k

10. 2. 2015 4:16

Jak jste pochopil adopci dvou muzu v CR, kteri adoptovali dva handicapovane chlapce, jsou pedofilove a budou deti zneuzivat8-o

0 0
možnosti

J44a58r16a 81R29a37n90k

10. 2. 2015 4:24

Pane Kouba, mate ve svem kruhu pratel rodinu, jejichz dcera take zije s druzkou, jak se k nim chovate?Vsak Vy vite, koho myslim:-P

0 0
možnosti

Pane autore. Vypadáte rozumně a píšete i rozumně. Doporučuji si zjistit, kdo všechno referendum sponzoroval (mimo nákladů 6 mio Euro), tedy onu "alianci pro rodinu. Když trošku zabrousíte na webu, tak například zjistíte, že minimálně to nebyl "čistě boj Slováků", ale hlavně je sponzorovali Alliance Defending Freedom, Aliance na obranu svobody, organizace s velkým rozpočtem, která se zaměřuje na evropské země, v nichž může bojovat proti vývoji.

Já říkám, že nikdo tradiční rodinu neohrožuje a ohrožna se cítí církev, která ztrácí moc. Když si odmyslíte to minimum homosexuálů co chtějí mít vlastní děti nebo je adoptovat, tak se jedná o zanedbatelnou hrstku párů. To, že chtějí mít možnost být právně spjati, tak to řeší registrované partnerství. Předpokládám, že by i druh jistého registrovaného partnerství vyhovoval i některým hetero párům, kteří nechtějí vstoupit do manželství. Je katastrofa, že se rozvádí skoro každé druhé manželství. Zkráta, doba a lidi se mění, lidé v dnešní době už tolik k víře asi netíhnout, byť věří. Výsledky referenda se dají vyložit více způsoby. Nicméně, tím, kdo onu Alianci pro rodinu sponzoroval šlo více méně o rozdělení společnosti na "kdo je pro a proti."

3 0
možnosti

Pokud chcete zlegalizovat svoji neřest, abyste jste si mohl omluvit to, že jste závislí na své perverzi jako lesba nebo gay, je to Vaše věc. Pokud ale začnete podsouvat názor, že by se to stejné mělo učit na školách při sexuální výchově, začínáte likvidovat tradiční hodnoty rodiny, a znásilňovat svědomí dalších lidí okolo Vás a ničit hlavně svým jednáním děti, ať už jsou křesťané či nekřesťané.

Pokud jde o média, ty nemají svoji vlastní tvář, protože je někdo platí, a musí se někomu vykázat, že jdou s proudem doby jako EU. Z čeho by byli živi, kdyby na každé své stránce nezveřejnili minimálně jeden článek o tom, že porno a další zvrácenosti jsou normální, anebo jim dělali reklamu, ve které jejich některé obscénní karikatury a obrazy nazývají uměním. O nich platí: láska k penězům je kořenem všeho zlého.

A milovali lidé více stvoření než Stvořitele, proto je vydal v nečisté žádosti, aby páchali sobě navzájem muž s mužem a žena se ženou.

Dosud jsem ve svém životě neviděl lesbu nebo gaye, který by ze své síly sám přestal od své perverze. Jste otrok své neřesti. Co více k tomu říct. Tím nemyslím Vás osobně, ale lidi kterých se to týká.

:-)

6 7
možnosti
Foto

Každý máme nějakou perverzní neřest. Vy například náboženství.

5 5
možnosti
Foto

Výstižné a dobře napsané - karma! R^

6 0
možnosti

Představa vyhlašovatelů referenda byla taková,že homosexuálové jakýmsi způsobem ohrožují tradiční rodinu.Jak?To už nikdo neví,fakt je ten,že celá kampaň byla zaměřena proti nim.Samo referendum na podporu tradiční rodiny je dost nesmyslné.Někdo snad tradiční rodinu zakazuje a likviduje...?

7 2
možnosti

tradiční rodina se už dávno zlikvidovala sama, polovina manželství se rozvádí a polovina dětí žije buď v neuplné rodině nebo s nebiologickými rodiči.

5 0
možnosti

Jednoduché a jasné.R^

10 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1752x
Studuji hospodářskou politiku a mezinárodní vztahy. Jsem člen Svobodných a asistent europoslance Petra Macha.
 

Follow @DavidBartas

Seznam rubrik