Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, takové razantní soudy jsou nejvíce směšné, když se na ně člověk dívá zpětně. Např. dnes se jasně ukazuje, jak razantní a do té doby nestandardní kroky FEDu dokázaly restartovat americkou ekonomiku, která už se zase těší z pohodlí růstu, zatímco evropské opatrné přešlapování, aby se snad někdo neurazil, nás stále drží blízko toho pomyslného dna, na které jsme po roce 2008 spadli. No a ve vztahu k EUR teď tvrdit - nikdy, to je stejně krátkozraké, jako si právě v dnešní době stanovit pevný datum vstupu.

0 3
možnosti
Foto

Až tam dojde k humanitární katastrofě, tak myslím, že nebude problém poslat jim nějaké kamióny s jídlem. Jenže dokud je u nich důchod i průměrný výdělek proti nám dvojnásobný, tak to lidi moc jako humanitární katastrofu chápat nebudou.

3 0
možnosti

Objektivní by bylo taky říct o kolik přišli čeští daňoví poplatníci - střadatelé, intervencí ČNB v minulém roce a taky připomenout vyjádření pana Sulíka z nedávné doby, že vláda paní Radičové, padla především kvůli vnitrostranickému boji, kde byla vnímána jako příliš velká konkurence! A to že nemáme EURo nás řadí vedle států jako Velká Británie, Polsko, ale taky Rumunsko, Bulharsko a Chorvatsko...

2 1
možnosti

Doplatí, ale jak na co a jak kdy. Mzdy a důchody v EURech, přepočítáno na Kč, kolik na tom občané s Kč tratí?

2 2
možnosti
Foto

Ale to Slovensko už těch 700 mld. dostalo zpět. A eurozóna samozřejmě taky. Kdyby tehdy, tedy už šesti lety zkrachovala eurozóna, tak ty náklady jenom Slovenska byly větší než těch 700 mld. Kč.

Odložit bankrot o šest let, to není špatný výsledek. Mezitím Slovensko zbohatlo a má tedy tu ztrátu z čeho pokrýt.

1 3
možnosti
Foto

I51v43a14n 11M44a26r76e96k

27. 1. 2015 11:01

No,myslím si že by bylo dobré starat se spíš o sebe než o naše východní bratry,svých problémů máme dost  a nač se ještě zatěžovat jinými ! ? ! ? R^

3 4
možnosti

M10i43l82o48š 53B27é42m

27. 1. 2015 11:04

Naším problémem by mohlo být, že jsme se taky k přijetí eura nerozvážně zavázali.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS