Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, právě tak, už jenom iluze. Koho jsme vlastně volili pokud jsme vůbec volili. Vlastně nikoho.

Jsem názoru, že jednotnou EU v budoucím světě nutně potřebujeme. Ale rozumně a demokraticky fungující. Ne jak dosud, jako nástroj k ovládnutí kdekým cizím, vymýšlení hloupostí a zákeřností, a nečinnosti a břídilství v otázkách důležitých (např. Ukrajina - plyn). Jistěže jsou i dobré výsledky, ale rychle stávají menšinou k těm vadným.

Závěr. Příště nevolit nikoho, nikým.. Nebo, pokud by sjednotíli kandidátky, volit Farage nebo Le Penovou. Současné samozvané byrokraty hromadně rozpustit, začít znovu, poctivě, demokraticky, komisi v rozsahu do 10% současné, lobbisty zakázat (dokud se je nenaučí hlídat).

Jsem jen důchodce. Ale rodiny mých mnoha dětí, nemaje čas luštit podrazy politiků a nedůvěřujíc médiím, volí podle mně. Takže eurobyrokrati pozor. Doufám, že to dalších 5 let dosavadním způsobem skřípat už nevydrží. Tohoto času by bylo škoda, zpoždění by asi bylo pro Evropu fatální.

0 0
možnosti

Zatím nejlíp nám bylo v říši ovládané Lucemburky a hned pak Habsburky ,státnost je dost moderní záležitost. Důležité jsou regiony.

0 0
možnosti

Přesun moci na eulament bude mít pro naši státnost horší důsledky než rakousko-uherské vyrovnání.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS