Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

R^Za svobodu! Jedinou morální funkcí státu je ochrana individuálních práv. Současná EU není společenstvím svobodných států a svéprávných občanů, ale podhoubím falešných kolektivistických extrémistů s ostře nabitými zbraněmi altruismu. Levicovým smrtícím chutím o vymazání rozumu, devastaci vzdělávání, zdravotnictví, zemědělství a dalších resortů je třeba se jasně vymezit a prosadit historicky ověřené pravicové hodnoty, která jsou základem zdravých lidských vztahů, vytváří přirozená přátelství, plodí osobnosti dobrovolně solidarizují a vytváří tak životaschopné společenství.

Plně se ztotožňuji se slovy Jiřího Kinkora:"Veřejný prospěch je absurdní pojem – společnost nemá vůli, nemá zájmy – to mají jen jedinci. Společnost je tvořena atomizovanými jedinci. Ani hlasováním nejde rozhodnout o tom, co je veřejný prospěch!"

0 0
možnosti
EP

Text je jistě dobrý, ale není dobré, když se povrchně a primitivně odsuzuje proto, že na př. "další ODSák", že pane Nováku?

0 0
možnosti
JN
Foto

vy máte opravdu šťastně jednoduchý pohled na svět, vše co milujete máte spojeno s EU a jejími šťastnými zítřky, vše co je podle vás špatné je nějak spojeno s ODS. Děláte užitečného troubu dokonce i eurohujerům, to už je výkon

0 0
možnosti
MT

"...Evropa potřebuje změnu..." je sice hezke a souhlasim s tim, ale bohuzel totalitni diktatura se NIKDY nezmeni sama od sebe.

2 0
možnosti
Foto

o tom snad autor píše, o volbě stran které posílí opozici v europarlamentu

0 0
možnosti

Není mi jasné, co se míní následujícím:

Bude tak pokračovat don quichotský boj s větrnými mlýny (klimatickou změnou). y

Skutečně vliv lidské civilizace na klimatické změny je nulový? A není výhodné spořit energii a třídit odpad?

Budou předkládány další a další směrnice svazující trh, určující co se smí vyrábět a prodávat, a jak se to má jmenovat.

Co se nesmí vyráběk a prodávat? A to přestat fungovat známkové a patentové právo?

 Budou pokračovat další nesmyslné politiky EU jako dotování zemědělců v rámci Společné zemědělské politiky Ono někdo dotuje nějaké zemědělce, já myslel, že dotována peče o krajinu  a přerozdělování dotací v rámci Kohezní politiky EU, která má pomáhat chudším zemím a místo toho škodí všem. Jak škodí všem kruhové křižovatky, postavené z prostředků EU :? A nebo program Vzděláním ke konkurenceschopnosti?

0 2
možnosti
LC

Co se míní následujícím?

Když zítra zmizí lidstvo z povrchu zemského, budou klimatické změny pokračovat. Víte jaké byly v Evropě průměrné teploty ve století stavitelů katedrál, kdy se v porýní pěstovali fíky? Nebýt EU tak nespoříme energii? Ceny energií už dávno lid o nutnosti spořit přesvědčily. Odpady třídíme v EU nadprůměrně.

Co se nesmí prodávat? Třeba normální žárovky, vysavače s příkonem nad ...  atd. Voloviny, jako že pomazánkové máslo se tak nemůže jmenovat, protože případný francouzský zákazník v českém supermaketu by mohl být pomýlen je jen komická ukázka fungování EU (mě opravdu nebere).

Ano, zemědělství je dotováno tak, že u nás máme téměř řepkovou monokulturu, která ničí krajinu. A zemědělci jsou dotováni unií v různých zemích různě. Kromě toho je stanoveveno např. kolik hlav vinné révy může být pěstováno, kolik cukru se může vyrobit (kvůli tomu jsou ceny cukru v Evropě asi třikrát vyšší než světové) atd.

Bez EU bysme asi nepostavili ani kruhovou křižovatku. Každou asi za 10 mio. Vzděláním ke konkurenceschopnosti - jeden z největších švindlů, jaký jsem v programech EU zaznamenal.

8 0
možnosti
Foto

I40v83o 51C75i60l43i66c30h

21. 5. 2014 22:39

EU zrušit a vrátit se k EHS a Schengenu.

12 0
možnosti
DB

Souhlasím! Přeji si dobrovolné společenství států a konec nadnárodní unie.

5 0
možnosti
JL

Svobodní, dnes střílí ze všech rour.;-D

1 3
možnosti
EP

A jakou rouru používáte vy pane Leinere?

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1752x
Studuji hospodářskou politiku a mezinárodní vztahy. Jsem člen Svobodných a asistent europoslance Petra Macha.
 

Follow @DavidBartas

Seznam rubrik