Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Výchozí myšlenkou je dobrovolná spolupráce demokratických národních států. Tato spolupráce by umožnila v Evropě vytvořit svobodné prostředí, kde by se skutečná moc vrátila zpět do rukou občanů.

Tohle je fráze z rodu utopií ,ze které jsem vždy na mrtvici.

0 0
možnosti
DB

Je to idealistická vize, o které jsem ale přesvědčený, že by ji podporovala většina Evropanů. Jednou se zrealizuje, ale nejprve bude zřejmě muset tento systém zničit sám sebe a budíčkem se pro Evropu stane až ji ujede vlak a bude znatelně zaostávat za asijskými zeměmi.

Východisko z krize pak nebude z napodobování asijských kulturního a institucionálního nastavení, ale opětovné uvědomnění si, co dříve Evropě přineslo její bohatství a to byl jednoznačně rozvoj svobody v pásu od severní Itálie přes Švýcarsko a Německá knížectví do Holandska, odkud se dostala i do Velké Británie, jejíž příklad pak následovali další země.

0 0
možnosti
AS

A19d70a10m 55S62t59a45v96a

6. 5. 2014 16:48

Rád, nerad, svobodné se tu píše. Uznávám je, škoda jen, že to jsou odštěpenci. Jako např. TOP 09. Svobodní by se měli po vzájemných domluvách vrátit k dnešní reformované ODS a vytvořit tak spolu s ODS silnou stranu,  která staví jednoznačně jak na českých tak evropských hodnotách. ODS nejvíc rozbil Kalousek se svými patoekonomickými experimenty, především s daněmi. NA tyto Kalouskovy nesmyslné  experimenty navazovala neshoda v rámci ODS.

0 1
možnosti
Foto

To bych radši zahynul v bažinách.;-D

1 0
možnosti
MC

Nelze než Vás pochválit za tento logický článek.R^ Moc zpět do rukou občanů. Mnozí o tom hulákají! Pevně věřím, že s logikou Svobodných k tomu lze dospět. Přeji jim v tomto úsilí za svobodu úspěch, ze kterého budou mít profit nejen ti co to pochopili, ale hloupé i vyčůrané ovce.

6 1
možnosti
JM

Kdy už mě sakra někdo vysvětlí jak vypadá moc v rukách 10 000 000 ?

0 0
možnosti
JK

J32a10n 43K36o20z80á41k

6. 5. 2014 14:33

Opravdu vypadáte jako člověk, který je nesvobodný, nemůže vyjádřit svůj názor a EU ho hrozně omezuje. Když čtu vaše výpotky, obávám se, že po volbě Svobodných budou svobodní jenom Svobodní.

2 8
možnosti
MC

Pane Kozáku pokud si dobře vzpomínám, tak prakticky nebylo vyhověno ani tehdejšímu našemu presidentovi, aby mohl vyjádřit svůj postoj na EU. Dokonce "soudruzi" téměř nepřijatelně vtrhli na Pražský hrad.

3 0
možnosti
DK

Nemam rad Svobodne, ale presto udeluji karmu, pac s myslenkami v clanku souhlasim. Hlavne teda ten Evropsky Svaz je bohužel velmi vystizny...

7 0
možnosti
SB

Projevil jste určitou kultivovanost. Dát za pravdu někomu, koho nemáte rád, nebo naopak oponovat někomu, koho jinak rád máte, je znakem vyspělosti. Dokazujete tím, že jste schopen posuzovat myšlenku od myšlenky a nikoli myšlenku podle jejího autora.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS