Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Díky, líbí se mi to. Čistě systémově to příliš jnak fungovat nemůže. Globalistické snahy a cíle mohou mít pouze lidé s totalitním myšlením. Většina lidí přece nepotřebuje k životu globální komunikaci a vztahy. Souhlasím s Vámi. Karma.

1 0
možnosti

Nebylo to referendum náhodou na netu? Není to náhodou tak, že jsem pro odtržení Benátek mohl hlasovat i já? Katalánsko si nepřeje se odtrhnout a Skotsko dost možná také ne.

Tudíž, ze zcela zavádějícího rádobyfaktu jsem vyšvihnul článek podpořený svými přáními. Mizerná práce a kdybyste mi tohle donesl coby svému profesorovi, dal bych Vám týden na přepracování. Kompletní. A to i jako odpůrce socialistické EU

0 1
možnosti
MS

Včera jste nějak usnul u té historie. A už zase láteříte páté přes deváté. Vyšetřte si týden jako budhistický mnich, odejděte do klidu wikipedie a jiných informačních zdrojů, studujte a pak se braťte jako klidný, znalostmi a rozhledem poznamenaný člověk. Když už se jmenujete jako papež, udělejte něco dobrého pro to velké jméno.

Mizernou práci vyčítáte autorovi blogu, ale pro sebe jste zatím moc neučinil. Prosím, nechte nás svobodně dýchat bez těch plků. Díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1752x
Studuji hospodářskou politiku a mezinárodní vztahy. Jsem člen Svobodných a asistent europoslance Petra Macha.
 

Follow @DavidBartas

Seznam rubrik